Cégünkről

A Cél-Ipari Kft 1997-ben kezdte meg működését Betéti Társaságként, majd 2004-ben alakult át  Korlátolt Felelősségű Társasággá. Vállalkozásunk acélszerkezetek szerelésére, gabona tárolástechnikai gépek gyártására, technológiai csőszerelésre, ipari és kereskedelmi létesítmények komplett kivitelezésére szerveződött. Célunk egy teljes körű, komplett szolgáltatást nyújtó társaság létrehozása volt.

Az évek folyamán sikerrel nyertük el mind a belföldi és külföldi beruházók megbízásait.

Irodánk és telephelyünk Szolnokon, az Abonyi úton lévő 3000 m2-es ipartelepen található. A tervezésben, gyártásban és építési-szerelési tevékenységben dolgozó munkatársaink jól képzettek és rendelkezésükre áll minden korszerű eszköz a gyors és színvonalas munkavégzéshez. A szerelési-kivitelezési munkákhoz rendelkezünk a szükséges gépekkel, szerszámokkal,  állványokkal, mozgó állványokkal ill. kosaras emelőkkel.  Gépeink és eszközeink a megbízható, legnevesebb gyártók termékei.

Cégünk a piaci viszonyokhoz rugalmasan igazodó szolgáltató-gyártó cég, amely biztos segítséget jelent partnereink számára a acélszerkezeti, technológiai csőszerelésben és az építőiparban egyaránt.

Meglévő és leendő Ügyfeleink igényeit igyekszünk maximális mértékben kiszolgálni, ezért az ország bármely területén az Ön rendelkezésére állunk.

 

Kérem tekintse át referenciáinkat!