Acélszerkezetek tervezése, gyártása

Cégünk vállalja különféle acélszerkezetek gyártását alap mázolt, festett, horganyzott és tűzihorganyzott kivitelben is. Elvégezzük bármilyen egyedi acélszerkezet gyártását, szükség szerint akár rozsdamentes kivitelben is. Speciális igényeknek megfelelően vállaljuk az általunk legyártott acélszerkezetet tűzvédő festéssel történő felületkezelését is.
A gyártási feladatokat a Megrendelő kérései alapján első osztályú minőségben végezzük és nagy hangsúlyt fektetünk a gyártási folyamatok folyamatos ellenőrzésére és a szükséges géppark fejlesztésére.

Acélszerkezet szerelés

A gyártási folyamatok mellett vállaljuk ipari-, gyári- és kereskedelmi létesítmények komplett tervezését, kivitelezését akár kulcsrakész kivitelben is.  Munkáinkat előzetes helyszíni  bejárás után vállaljuk el, hogy biztosak legyünk a biztonságos, gyors és határidőre történő kivitelezésben. A megrendelt munkák irányításához szakmailag felkészült irányító- és megfelelő szakképzettségű szerelő személyzetet biztosítunk.
Társaságunk alkalmazkodva a mindinkább magasabb szintű minőségbiztosítási elvárásokhoz, rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal.